Small Group Personal Training

Vind jij personal training ook veel geld? Wil je toch begeleid worden zoals in een personal training?

Dan is small group personal training echt wat voor jou. In een small group personal training ga jij in een groep van maximaal 4 sporters tegelijk trainen. Dit met jouw eigen samengestelde trainingsschema en onder leiding van onze ervaren personal trainers.

Vooraf zullen we samen een intake en testen afnemen om jouw beginsituatie in kaart te brengen. We willen ervoor zorgen dat wij jouw het beste advies kunnen geven zodat jij je doelen kan behalen.

Voordelen:
– Kleine groep 
– Toch persoonlijke begeleiding 
– Ben je alleen? Gaat de les gewoon door
– Op maat gemaakt trainingsschema
– Persoonlijk voedingsadvies

Training: 

In de training kijken we naar jouw als persoon. We gaan door middel van de testen een trainingsschema op stellen voor jou als individu. Dit komt omdat niemand het zelfde is! 

Met onze nieuwste app heb jij straks alles op 1 plek staan. We houden je training, techniek, lichaamstelling & nog veel meer bij om zo alle progressie bij te houden. 

  • Nieuwste app waar we alles in bij houden
  • Continu bijgewerkte trainingsplan 

Toch je doel behalen maar wel alles mogen eten? 

 Voeding:
Door de uitgebreide intake en testen hebben we ook een voedingsplan gemaakt voor jou. Hier zorgen we ervoor dat we randvoorwaardes maken voor jou. Hierin je ALLES mag eten. Als het maar past in de randvoorwaarden die wij voor je opstellen. Dus richting jouw doel terwijl je alles mag eten?

We willen je op deze manier flexibel laten zijn in je eigen eetpatroon. Eigen keuzes maken wat het best bij jou past. Natuurlijk wel met een blik van onze trainers. Dit zorgt ervoor dat je dit op langer termijn vol gaat houden. Wie wil dit nou niet!

  • Bijwerken van je Kcal & macronutriënten
  • Flexibel en zelfstandig werken

Gedragsverandering:
Ondertussen gaan we je ook ondersteunen bij je leefstijl. Het gaat er tenslotte om dat je het je hele leven volhoudt. Daarom gaan wij samen op zoek naar de juiste balans. Wij willen ervoor zorgen dat je zowel privé als zakelijk het beste uit jezelf gaat halen!

 

"Super goede coach/trainer. Altijd goede en duidelijke uitleg en vragen kan je hem altijd stellen. Heeft mij heel goed geholpen"

– Robin Jonker

Klaar om te starten?