Small Group Personal Training

Samen aan de slag om in je beste shape ooit te komen?

Small group personal training is net per

Met small group personal training gaan we gezamenlijk aan de slag om fit te worden. Middels wekelijkse lessen word je sterker, mobieler en fitter. En je weet wat ze zeggen: “Samen ben je sterker dan alleen”.

Voordelen van de groepslessen:

   • Vaste tijden
   • Besloten Facebook groep
   • 2x in de maand een voorlichting (voedin, training & leefstijl)

Trainning: 

Hier kijken we naar jouw als persoon. We gaan doormiddel van de testen een trainingsschema op stellen voor jou als individu. Dit komt omdat niemand het zelfde is! 

Met onze nieuwste app die we gebruiken heb jij straks alles op 1 plek staan. We houden je training, techniek, lichaamstelling & nog veel meer! Om zo alle progressie bij te houden. 

 • Nieuwste app waar we alles in bij houden
 • Continu bijgewerkte trainingsplan 

Toch je doel behalen maar wel alles mogen eten? 

 Voeding:
Door de uitgebreide intake en testen hebben we ook een voedingsplan gemaakt voor jou. Hier zorgen we ervoor dat we randvoorwaardes maken voor jou. Hierin je ALLES mag eten. Als het maar past in de randvoorwaarden die wij voor je opstellen. Dus richting jouw doel terwijl je alles mag eten?

We willen je op deze manier flexibel laten zijn in je eigen eetpatroon. Eigen keuzes maken wat het best bij jou past. Natuurlijk wel met een blik van onze trainiers. Dit zorgt ervoor dat je dit op langer termijn vol gaat houden. Wie wil dit nou niet!

 • Bijwerken van je Kcal & macronutriënten
 • Flexibel en zelfstandig werken

Gedragsverandering:
Ondertussen gaan we je ook ondersteunen bij je leefstijl. Het gaat er tenslotte om dat je het je hele leven vol houdt. Daarom gaan wij samen op zoek naar de juiste balans. Wij willen er voor zorgen dat je zowel privé als zakelijk het beste uit jezelf gaat halen!

 

"Super goede coach/trainer. Altijd goede en duidelijke uitleg en vragen kan je hem altijd stellen. Heeft mij heel goed geholpen"

– Robin Jonker

Klaar om te starten?