Jordy

Heb veel geleerd op het gebied van techniek, mobiliteit, mentaliteit en balans leren vinden. Ik raad het iedereen aan.
5/5

Hoi! Mijn naam is Jordy, ik ben 23 jaar oud en ben zo’n 2 jaar geleden begonnen met krachttraining. Fitness heeft me veel gebracht; het leerde me discipline, doorzettingsvermogen en omgaan met falen. Hierdoor heb ik me in het dagelijkse leven continu kunnen verbeteren.

Begonnen met 67kg, geen idee hoe je hoort te trainen of eten en zonder echt doel. Langzamerhand ben ik gaan letten op mijn eten, eiwitinname, met een gericht schema trainen en ook bijv. letten op je slaap en vochtinname. Dat is het mooie aan ‘gains’ – het is niet enkel hard trainen, maar het is een verandering van je lifestyle waardoor je vooruitgang boekt.

Tijdens de lockdown heb ik Benjamin leren kennen en mede door hem heb ik door kunnen trainen en ben ik een coachingstraject met hem gestart. Hij heeft me heel veel geleerd op het gebied van techniek, mobiliteit (!!!), mentaliteit en balans leren vinden. Nu ben ik op mezelf verder gegaan, maar ik zou iedereen de begeleiding van Benjamin aanraden! Vooral als je beginnend sporter bent leer je onwijs veel over het hoe, wat en waarom. Goed eten, dikke arms! <- before and after->

Wil jij nu ook de volgde stap zetten? Meld je dan snel aan!

5 aug 2021

Anderen bekeken ook: