Edsila

Heeft me geleerd om een eigen eetpatroon te volgen, geduldiger te zijn & om door te zetten.
5/5

BEFORE/AFTER

Edsilia is in januari gestart met personal training bij TeamBenji. Zij sport sindsdien 2 keer in de week, heeft altijd netjes haar voedingsadviezen opgevolgd samen met haar trainingen. Binnen een half jaar tijd is zij van buikomvang 91 naar 75,5 gegaan en is zij 12,6 kilo afgevallen! Ondertussen traint zij nog steeds bij ons (2x in de week personal training met daarnaast 1x small group personal training) en streeft zij elke keer voor goud! Wij zijn super trots op haar!! 

In haar eigen woorden: “Na jaren lang gejojood te hebben met mijn gewicht en mij heel erg onzeker te hebben gevoeld werd het tijd om hulp te zoeken. Ik hoorde over TeamBenji en heb gelijk een berichtje gestuurd. Ik was erg zenuwachtig, want dit was compleet buiten mijn comfort zone. Tijdens de intake daarentegen voelde ik me al snel op mijn gemak en werd er goed naar mijn doelen geluisterd. Inmiddels sport ik sinds januari bij TeamBenji. Ik heb mij in jaren niet zo goed over mezelf gevoeld en ik ben nu sterker en fitter dan ooit! Qua voeding heb ook steeds meer een balans gevonden met daarnaast een voedingspatroon wat voor mij werkt! Het is een heel proces geweest waarbij Benjamin mij ook leert om geduldiger te zijn. Het kost eenmaal tijd tot je resultaat ziet, maar ik blijf door gaan! Ik ben er namelijk nog niet helemaal, maar zonder Benjamin/TeamBenji was ik nooit zo ver gekomen. Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik deze keus heb gemaakt.” 

Wil jij ook jouw (fitness)doelen behalen en/of heb jij extra begeleiding nodig? Meld je dan nu aan of stuur ons een bericht! 

-GOED ETEN, DIKKE ARMS-

24 aug 2022

Anderen bekeken ook: