Chantal

Ik zou Team Benji zeker aanraden bij anderen omdat hij mij enorm heeft geholpen. Niet alleen met het sporten maar ook qua voeding.
5/5

Hoi allemaal,

Ik ben Chantal Boertien en ben 21 jaar jong. Sinds maart 2020 sport ik al bij Team Benji. Daarvoor heb ik al meerdere malen gezegd dat ik naar een sportschool zou gaan alleen kwam het er nooit echt van. Tot ik een keer de knoop ging doorhakken en opzoek ging. Toen ben ik bij Team Benji terecht gekomen. Ik kende Benjamin nog van eerder, waardoor het voor mij makkelijker was om te beslissen ik ga hier naar toe. Tijdens het eerste gesprek voelde het goed en vertrouwd en dacht ik, ik heb een juiste keuze gemaakt om hier naar toe te gaan.

Tot nu toe heb ik helaas nog niet mijn doel gehaald, maar met de tips en tricks ben ik wel heel dichtbij! Mijn doel was afvallen, de laatste kilo’s gaan het moeilijkste en dat is ook echt zo! Verder heeft het me nog opgeleverd dat ik een betere conditie heb opgebouwd, sterker ben geworden en beter in me vel zit omdat ik me gezonder voel. Na een training denk ik ook: Dat heb ik weer even goed gedaan! 

Ik zou Team Benji zeker aanraden bij anderen omdat hij mij enorm heeft geholpen. Niet alleen met het sporten maar ook qua voeding. Er zijn serieuze trainingen bij, maar als ik een mindere dag heb wordt daar rekening mee gehouden. Dat vind ik erg fijn en natuurlijk is er altijd de ruimte om te lachen en te kletsen 😊 

De personal training zit er helaas voor nu op, maar ik ga verder met de online coaching omdat Team Benji de stok achter de deur is die ik nodig ben. 

Sportieve groetjes,

Chantal Boertien

Ps: Goed eten, Dikke arms!

Wil jij net als Chantal doelen halen en meer uit de je zelf halen? meld je dan snel aan!

2 dec 2021

Anderen bekeken ook: