Carlijn

Door één berichtje te sturen naar team benji is voor mij alles veranderd. Benjamin heeft mij geleerd om door te zetten.
5/5

Heyhoi! 

Mijn naam is carlijn en ik ben 22 jaar oud.

Vorig jaar oktober ben ik begonnen met trainen bij TeamBenji. Ik was erg onzeker over mijzelf. Door het verliezen van mijn baan en door de corona tijd vlogen de kilo’s er bij mij op. Zo durfde ik niet naar de sportschool vanwege de angst om veroordeeld te worden. Ik wist niet waar ik moest beginnen tot ik zag hoe goed Benjamin bezig was met zijn eigen onderneming. 

Door één berichtje te sturen naar team benji is voor mij alles veranderd. Benjamin heeft mij geleerd om door te zetten. Te laten zien dat je veel meer in je hebt, dan dat je dat zelf door hebt. Hij heeft mij nooit veroordeeld waardoor ik na iedere training mij sterker en zelfverzekerder voel. In maart 2021 zaten voor mij de trainingen erop maar dit weer hield mij niet om te stoppen met trainen omdat ik al fantastisch resultaat had geboekt bij TeamBenji.

Ik begon bij Benjamin met een gewicht van 93 kilo en erg onzeker. Inmiddels zit ik op 73,6 kilo met een boots aan zelfvertrouwen. Benjamin ik ben je eeuwig dankbaar!

Carlijn dank je wel voor het delen van je resultaat en je verhaal! Wil jij nu ook jouw doelen behalen in 2022? Doe dan snel een bericht! Wat houdt jou tegen? 

-Goed eten dikke arms- 

Wil jij nu ook beter in je vel zitten & een boots aan zelfvertrouwen? Meld je dan snel aan!

16 dec 2021

Anderen bekeken ook: