Personal Training

Op weg naar een fitter leven!

 

Veel stuiten op dezelfde probleem: je mist de motivatie om constant te gaan trainen, je weet niet wat je precies moet doen “loop als een kip zonder kop rond”, en de angst om oefeningen verkeert uit te voeren, hebt het al vaak geprobeerd alleen het lukt niet (jojo effect), weet niet waar ik moet beginnen. Dit alles zorgt ervoor dat het doel om fit te worden of af te vallen als een onbereikbare droom voelt. Hier komt Personal Training om de hoek kijken! 

  

Ik ben Annamarie en startte bij TeamBenji na corona om fitter te worden. Ik verloor 10 kilo en overwon het jojo-effect met TeamBenji’s hulp in voeding en training. Ik voel me nu veel gezonder en sterker!”

Annamarie Blokzijl

Bij TeamBenji verloor ik meer dan 10 kilo in drie maanden, waardoor ik fitter en gezonder werd voor voetbal. Hun gerichte begeleiding maakte het verschil.

Tristan Vos

TeamBenji hielp mij met mijn langdurige rugproblemen. Met de trainingen  van TeamBenji kan ik weer alles doen, van voetballen met mijn kinderen tot dagelijkse taken. Zijn impact is onbeschrijfelijk groot.”

Jan Otto Benjamins

Wil jij er ook alles uithalen?

 

Met een op maat gemaakte programma, dat volledig is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen, bieden we niet alleen de ‘stok achter de deur’ die je nodig hebt, maar ook de expertise en begeleiding rondom voeding, training en leefstijl!

Je leert niet alleen oefening foutloos uit te voeren, maar ook inzicht te krijgen van wat je ‘wel en niet mag’ eten. Je leert ook jezelf uit te dagen om net dat beetje extra te doen.

 

Maak jij nu de keuze die jou leven zal veranderen? 

Met onze personal training zet je concrete stappen naar een fitter, gezonder en gelukkiger jij. Geniet van de resultaten: een beter figuur, meer energie, en het vertrouwen dat komt met de wetenschap dat je goed bezig bent.

Laat ons je begeleiden op jouw reis naar de fitter, gezondere en gelukkigere jij!  

Na een jaar bij Team Benji merk ik een enorme vooruitgang. De personal training was precies de stok achter de deur die ik nodig had. Het is leuk, effectief, en ik weet nu wat te doen. We gaan zeker door; een absolute aanrader!

Ewald Hilberink

Hoeveel kost Personal Training?

De kosten voor personal training variëren, meestal vanaf €30 euro per uur, afhankelijk van de trainer, duur van de les, hoeveel lessen, wat je doelen precies zijn. Je leest het al. Het hangt van verschillende factoren af. 

Is Personal training voor iedereen?

Personal training biedt veel voordelen, maar past niet binnen elk budget. Als je minder dan €100 per maand kunt besteden, overweeg dan small group training of online coaching als kosteneffectievere alternatieven.

Wat zijn de mogelijkheden?

Personal training biedt veel mogelijkheden.

-Je kunt 1 op 1, maar ook met meerdere zoals een familie lid of vriend(in).

– Je kunt 1 of 2 keer in de week komen trainen. 

– Je kunt het combineren met andere diensten.

– Je kunt kiezen voor 30 minuten maar ook 60 minuten. 

Ontdek de kracht van personal training afgestemd op jouw wensen. Meld je aan, start jouw reis en transformeer naar de beste versie van jezelf. Jouw toekomst begint nu.

 

"Benjamin is een vrolijke, opgewekte Personal Trainer met passie voor zijn werk. Hij zoekt altijd een passende uitdaging voor jou."

– Sebastiaan Bults

Klaar om te starten?