Personal Training

 

Wil jij ook persoonlijke begeliding?  

 

Dan is personal training precies wat jij zoekt. Hier gaan we samen werken aan jouw doelen. Doormiddel van een uit gebreide intake en testen maken we jouw begin situatie in kaart. Om zo je hulp vraag nog duidelijker te krijgen. Hierdoor willen wij ervoor zorgen dat jij je doelen gaat behalen! 

 

– Op maat gemaakte training schema
Voedingsadvies op maat
1 of 2 keer in de week personal training 
– Persoonlijke aandacht 
Leefstijl verandering 
15% korting op onze supplementen 

Wil jij er ook alles uithalen?

 

Trainning: 

Hier kijken we naar jouw als persoon. We gaan doormiddel van de testen een trainingsschema op stellen voor jou als individu. Dit komt omdat niemand het zelfde is!

Met onze nieuwste app die we gebruiken heb jij straks alles op 1 plek staan. We houden je training, techniek, lichaamstelling & nog veel meer! 

  • Nieuwste app waar we alles in bij houden
  • Continu bijgewerkte trainingsplan 

Toch je doel behalen maar wel alles mogen eten? 

 

Voeding:
Door de uitgebreide intake en testen hebben we ook een voedingsplan gemaakt voor jou. Hier zorgen we ervoor dat we randvoorwaardes maken voor jou. Hierin je ALLES mag eten. Als het maar past in de randvoorwaarden die wij voor je opstellen. Dus richting jouw doel terwijl je alles mag eten?

 

We willen je op deze manier flexibel laten zijn in je eigen eetpatroon. Eigen keuzes maken wat het best bij jou past. Natuurlijk wel met een blik van onze trainiers. Dit zorgt ervoor dat je dit op langer termijn vol gaat houden. Wie wil dit nou niet!

  • Bijwerken van je Kcal & macronutriënten
  • Flexibel en zelfstandig werken

 

Gedragsverandering:
Ondertussen gaan we je ook ondersteunen bij je leefstijl. Het gaat er tenslotte om dat je het je hele leven vol houdt. Daarom gaan wij samen op zoek naar de juiste balans. Wij willen er voor zorgen dat je zowel privé als zakelijk het beste uit jezelf gaat halen!

"Benjamin is een vrolijke, opgewekte Personal Trainer met passie voor zijn werk. Hij zoekt altijd een passende uitdaging voor jou."

– Sebastiaan Bults

Klaar om te starten?