Over TeamBenji

Wij zijn enthousiaste trainers, die gezamenlijk met jou, aan jou doelen willen gaan werken.  Wil je wat meer weten over de trainers/coaches? Kijk dan verder!

De Trotse Eigenaar

Mijn naam is Benjamin van Keulen. Ik ben een echt persoonlijke Personal Trainer. Mijn bedrijf TeamBenji staat voor samen naar jouw doelen. Wij samen zijn een team! Ik sta voor life changing personal training. Ik richt me op alle mensen die mentaal als fysiek sterker willen worden. Die er 100% voorgaan. Dit doormiddel van personal training & online coaching.

Wie Ben Ik

Ik ben een trainer met passie voor de sport. Dit is ontstaan door dat ik begeleiding vaak miste. Niet alleen in de sportschool maar ook in mijn dagelijkse leven. Iemand die met je mee kijkt, als je het even niet meer weet. Ik heb dit gemist op school toen ik in een moeilijke periode verkeerde. Tot dat er iemand met mij mee ging kijken, mij echt ging begeleiden. Hierdoor ben ik uit eindelijk naar de sportschool gegaan om hier mijn energie in te stoppen. Ik kwam er al snel achter dat hier mijn passie lag.

Toch kwam ik sportscholen binnen en miste ik hier ook begeleiding. Mensen met een verkeerde techniek, niet wetende wat ze nu precies moesten doen. Niet alleen op trainingsgebied maar ook omtrent voeding. Veel mooie diëten, veel dingen die niet mogen. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg! Dit is de reden waarom ik doormiddel van persoonlijke begeleiding, training, voeding & gesprekken graag mensen wil helpen naar hun doel. Je kan hierdoor fitter worden, een gezondere leefstijl ontwikkelen, zelfverzekerder voelen & nog veel meer!! Er wordt zo goed mogelijk geluisterd naar je doel, hulpvraag en jij als persoon. Het gaat natuurlijk om jou!

Opleidingen / cursussen

Fitness trainer A & B

Leefstijlcoach (MBO 4)

Mylogenics Activation

Mylogenics Release