Over TeamBenji

Wij zijn enthousiaste trainers, die gezamenlijk met jou, aan jou doelen willen gaan werken.  Wil je wat meer weten over de trainers/coaches? Kijk dan verder!

De Trotse Eigenaar

Mijn naam is Benjamin van Keulen. Ik ben een echt persoonlijke Personal Trainer. Mijn bedrijf TeamBenji staat voor samen jouw doelen realiseren! Ik sta voor life changing personal training waarbij wij samen een team vormen. Ik richt me op alle mensen die zowel mentaal als fysiek sterker willen worden. Mensen die er 100% voor gaan. Mijn begeleiding skills zet ik voor de mensen graag in.

Wie Ben Ik

Ik ben een trainer met passie voor sport. Deze passie is ontstaan doordat ik op zoek ben gegaan naar wat ik zelf miste, goede begeleiding. Niet alleen in de sportschool maar ook in mijn dagelijkse leven. Iemand die met je mee kijkt, als je het even niet meer weet. Ik heb dit gemist op school toen ik in een moeilijke periode verkeerde. Tot dat er iemand met mij mee ging kijken, mij echt ging begeleiden. Hierdoor ben ik uit eindelijk naar de sportschool gegaan om hier mijn energie in te stoppen. Ik kwam er al snel achter dat hier mijn passie ligt.

Maar ook in de sportscholen miste ik begeleiding. Ik zag mensen met een verkeerde techniek oefeningen uitvoeren, niet wetende wat ze nu precies moesten doen. Niet alleen op trainingsgebied maar ook omtrent voeding zag ik dat hier veel mensen zoekend zijn. Dit is de reden waarom ik door middel van persoonlijke begeleiding, training, voeding & gesprekken graag jou wil helpen naar je doel te bereiken. fitter worden, een gezondere leefstijl ontwikkelen, je zelfverzekerder voelen & nog veel meer!!

Gerry Loupatty

Maak kennis met Gerry, onze gepassioneerde kickboksinstructeur en MMA-specialist bij Team Benji. Met een hart voor het vormen van jonge geesten en het versterken van familiebanden, biedt Gerry dynamische sessies aan die verder reiken dan de mat – ze zijn levenslessen in discipline en zelfvertrouwen. Zijn veelzijdige lessen variëren van intensieve 1-op-1 trainingen tot inspirerende groepslessen, inclusief sessies, die speciaal ontworpen zijn om zowel jongeren als volwassenen te helpen groeien en zichzelf te overstijgen.

Gerry’s werk binnen de justitiële sector verrijkt zijn aanpak van kickboksen en MMA met een diep begrip van persoonlijke ontwikkeling en empowerment. Hij is bijzonder bedreven in het samenbrengen van ouders en kinderen, creëert unieke ervaringen die niet alleen fysieke vaardigheden verbeteren, maar ook de onzichtbare banden van vertrouwen en samenwerking binnen families versterken. Zijn trainingen zijn niet alleen lessen; ze zijn een bron van inspiratie en motivatie voor iedereen die bereid is om samen met hun dierbaren te leren en te groeien.

Doe mee met Gerry bij Team Benji en laat je inspireren door zijn passie en expertise. Of je nu een jonge beginner bent of een ouder die samen met je kind wilt trainen, ontdek de impact van Gerry’s training en hoe het je kan helpen je eigen potentieel te overstijgen.