Online Coaching

Wil je meer uit jezelf halen?
Dan is dit iets voor jou!

Via online coaching gaan we samen met jou naar jouw doelen kijken. Dit doe ik door middel van een uitgebreide intake en testen die ik samen met jou ga afnemen. Met deze informatie kan ik een trainingsschema en voedingsadvies op maat maken. Hierdoor wil ik er voor zorgen dat jij je doelen haalt, plezier hebt in de training en het resultaat ziet.

 

 • Net zoals personal training maar dan online
 • Op maat gemaakte training schema
 • Voedingsadvies op maat
 • Leefstijl verandering
 • 20% korting op personal training.
 • Wekelijkse check in met progressie, evaluatie & aanpassingen waar nodig is.
 • Video evaluatie van jouw oefeningen.
 • 2 verschillende pakketten met of zonder fysiek moment.

Trainen zoals je gewend bent, maar dan beter!

 

Training:
Hier kijk ik naar wat het best bij jou past als persoon maar ook naar wat de literatuur zegt. Het is ons doel om een zo goed mogelijke training te krijgen. Die het beste bij jou als individu past. Niemand is hetzelfde!

Met onze nieuwste app analyseren we je techniek en nemen je training zo snel mogelijk door. Dit is goed voor jou om constant aan je techniek te blijven werken. Dit is natuurlijk belangrijk! Zo ben je niet gebonden aan een fysieke les of een extra personal training sessie!
       – Videoanalyse van je techniek
       – Bijgewerkte trainingsplan

  Voeding & gedragsverandering

   

  Voeding:
  Door de uitgebreide intake en testen hebben we ook een voedingsplan gemaakt voor jou. Hier zorgen we ervoor dat we randvoorwaardes maken voor jou. Hierin mag je ALLES eten. Als het maar past in de randvoorwaarden die wij voor je opstellen. Dus afvallen terwijl je alles mag eten?

  We willen je op deze manier flexibel laten zijn in je eigen eetpatroon. Eigen keuzes maken wat het best bij jou past. Dit zorgt ervoor dat je dit op langer termijn vol gaat houden. Wie wil dit nou niet!
         – Bijwerken van je Kcal & macronutriënten
         – Flexibel en zelfstandig werken

  Gedragsverandering:
  Ondertussen gaan we je ook ondersteunen bij je leefstijl. Het gaat er tenslotte om dat je het je hele leven vast houdt. Daarom gaan wij samen op zoek naar de juiste leefstijl. Wij willen er voor zorgen dat je zowel privé als zakelijk het beste uit jezelf gaat halen!

   Whey Protein Vanille

   "Je leert heel veel van Benjamin zijn trainingen. Ik raad jullie hem zeker wel aan als je een goede personal trainer zoekt.

   – Linn

   Klaar om te starten?