Small Group Personal Training

Kickboks & Kracht- en conditietraining

Klaar om jouw gezondheidsdoelen te halen?

 

Voel je je gefrustreerd door overvolle sportscholen en onpersoonlijke groepslessen? Worstel je met het vinden van een fitnessroutine die echt past bij jouw unieke doelen en behoeften? Je bent niet alleen. Veel mensen ervaren deze hindernissen op hun pad naar een gezonder leven, wat het moeilijk maakt om gemotiveerd te blijven en vooruitgang te zien.

 

 

Gedurende 2,5 jaar was ik onderdeel van Team Benji, waar ik begon met online coaching en overstapte naar Small Group Personal Training voor meer discipline. Deze ervaring was onmisbaar voor mijn groei, dankzij de goeie begeleiding en de motivatie die ik er vond. Ik raad Team Benji van harte aan, aan iedereen die zoekt naar effectieve begeleiding en een stevige motivatie boost. Echt een aanrader!

Thomas Peereboom

Ik ben Rosa en ik train nu een jaar bij Team Benji. Ik ben van één keer per week naar twee keer per week gegaan en dankzij die extra motivatie zie ik geweldige vooruitgang. Ik ben al wat kilo’s en omvang kwijtgeraakt, en dat voelt echt fantastisch!

Rosa de Boer

Ik ben Las en train nu al twee jaar bij Team Benji, gestart met één-op-één sessies en overgestapt naar Small Group Personal Training. Ondanks slechts één keer per week, bleef ik progressie zien. Deze sessies boden onverwacht veel waarde en hielpen mij mijn doelen te bereiken. Een echte aanrader voor wie kwaliteit en persoonlijke aandacht zoekt!

Lars Ten Hoor

Zoek je een training die echt bij jou past?

 

Bij onze Small Group Personal Training bieden we de oplossing waar je naar op zoek bent. Met groepen van maximaal 4 personen garanderen we de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om jouw specifieke fitnessdoelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, onze trainingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen en uitdagingen.

 

 

 

Ontdek onze  TeamBenji  waar jij echt Geholpen wordt?

 

Stel je voor dat je traint in een ondersteunende, motiverende omgeving waar je niet slechts een nummer bent, maar waar jouw persoonlijke groei vooropstaat. Onze flexibele sessies in de ochtend, middag en avond maken het eenvoudig om fitness od kickboks in jouw drukke leven in te passen. Ervaar de voldoening van meetbare vooruitgang en het plezier van trainen in een kleine, hechte groep waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft: de beste versie van zichzelf worden.

 

Klaar voor Jouw Transformatie met Small Group Personal Training?

 

Zet vandaag nog de stap naar een gezonder, gelukkiger jij met onze Small Group Personal Training. Laat ons je begeleiden op je reis naar persoonlijke transformatie, in een omgeving waar je niet alleen zult groeien, maar ook zult bloeien.

 

 

Wat is er allemaal mogelijk met Small Group Personal Training?

Je kunt je uit twee soorten Small Group Personal Training: kickboksen voor snelheid en coördinatie, of krachttraining voor spieropbouw en uithoudingsvermogen. Combineer beide voor een effectieve mix die helpt bij het bereiken van je fitnessdoelen, of je nu wilt afvallen of fitter wilt worden.

Wat zijn de kost Small Group Personal training?

We hanteren een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat onze Small Group Personal Training pakketten perfect aansluiten bij jouw individuele fitnessdoelen. We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen, zodat we een pakket kunnen samenstellen dat echt bij je past. Hoewel we streven naar toegankelijkheid, ligt onze instapprijs boven de 60 euro per maand, wat de kwaliteit en waarde van onze dienstverlening weerspiegelt.

"Super goede coach/trainer. Altijd goede en duidelijke uitleg en vragen kan je hem altijd stellen. Heeft mij heel goed geholpen"

– Robin Jonker

Klaar om te starten?